Povrchy Nike Air Force 1 High Gore-Tex v obrázku „Triple Black“

pomocí Nike
Po odhalení letectva 1 High Gore-Tex právě minulý týden se mnoho sneakerheadů cítilo, že si není jistý all-bílým designem, zejména pro botu, která je naznačena k řešení prvků. Když to říkám, Nike má záda s zbrusu novou „trojnásobnou černou“ barvou, která je jistá, že uspokojí všechny vaše venkovní potřeby.

„Triple Black“ namalovaná z paty k paletě v celočetné paletě pracuje na balistické nylonové základně pro přidanou odolnost proti vodě. To je překryto panely prémiové spadnuté kůže a také opevněné obtížnou skořápkou v krabici na špičce. Tradiční šněrovací systém pracuje v souzvuku s bootem na zip pro maximální uzamčení a také tvrdý tah na patě používá pohodlí, které je nejlepší pro mokré i větrné měsíce.

Obrázek pomocí Nike

Obrázek pomocí Nike
Dva swooshes střílí přes boční i střední boční panely, a také přes kotník s vysokým řezem, najdete „10.“ značku – sbírku, která oslavuje výdaje Bowerman’s Legendary Career. Zaokrouhlit všechno mimo „Gore-Tex“; je na patě jemně vyšíván a zdůrazňuje využití AF1 Gore-Tex.

Nike Air Force 1 High Gore-Tex ‘Triple Black, která se v nadcházejících měsících sníží v nadcházejících měsících, je jedinou botou, kterou budete v této sezoně požadovat! Uvolňujete společně s dříve zmíněným bílým párem kromě černého páru s detailem Navy Blue, ujistěte se, že jej udržujete uzamčené u jediného prodejce pro mnohem více novinek, jak se vyvíjí!

Obrázek pomocí Nike

Obrázek pomocí Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published.