Udržujte v této sezoně typicky útulně s kolekcí Stüssy’s Holiday 2021

v souladu s zavedením přepracovaného Stussy X z naší tradiční pracovní kapsle Stussy x, kalifornská značka je zpět a tentokrát je připravena předvést svou sbírku Holiday 2021 Sbírka . Stussy Holiday 2021 Sportuje hojnou rozmanitost stylového pleteného oblečení spolu s výběrem zimních přírůstků přátelských k kali.

Samotná sbírka se skládá z velké rozmanitosti pletených mikiny, bundy na oblákání, dlouhý rukáv a trička s krátkým rukávem, čtvrt-zipové poty, kalhoty na kolejích a také mnohem více, všechny se objevují s tradičním jako as stejně jako jedinečný styl Stussy.

Obrázek přes Liam MacRae
Standout kusy ze sbírky zahrnují celkem pleteného korálového pleteného korálového pleteného korále s čelní knoflíkovou plaketou a také fit s vojenským inspirovaným. Pokračujeme v tématu Coral Color a vidíme tradiční úplný pot potu s logem „Stussy Sport“ v kontrastním odstínu námořnictva.

Obrázek přes Liam MacRae
Ačkoli není na většině míst vhodná pro zimu, odrůda také obsahuje stylovou bowlingovou košili s řadou námořnictva, ekologických a fialových odstínů. Kromě toho se košile šaty objevují jak v šachtách, tak i v kojeneckých modrých nabídkách, ideální pro tyto díkůvzdání i vánoční večeře.

Celá kolekce Stussy Holiday 2021 je připravena pokles po celém světě 5. listopadu jak na internetu, tak i v obchodech Stussy po celém světě. V dalších zprávách představuje tento koláž Patta X outsiderwear designéry z různých prostředí.

Obrázek přes Liam MacRae

Leave a Reply

Your email address will not be published.