Na UP Sneaker Game s Nike Air VaporMax 2019 ‘Obsidian’

Nike Air VaporMax 2019 ‘Obsidian’ vzal hru bouří. Je to začátkem tohoto roku jako dekonstruovaná verze klasického Air VaporMax, je to nejvyšší teniska životního stylu a určitě si zaslouží místo ve vaší současné rotaci. Vyrobeno pro shon každodenního života, tady je vše, co potřebujete vědět!

Na rozdíl od konvenční verze „Obsidian“ zbavuje svršku ponožky podobného ponožku ve prospěch protahovacího tkaného materiálu, který poskytuje ještě mnohem lehčí fit a pocit. To se ovine kolem obrysů vaší nohy pro další pohodlí, zatímco vnější výztuž kolem paty zajišťuje zadní část nohy pro další podporu, zatímco na cestách.

Int’l Shipping

Kup nyní

Samozřejmě o této botě nemůžete mluvit, aniž byste zmínili kriticky uznávanou leteckou jednotku po celé délce. Debutováno v roce 2017, nyní bylo přepracováno, aby bylo ještě lehčí, aniž by to ohrozilo odpružení a reakci. Toto je potom lemováno několika gumovými lusky pro větší odolnost podél oblastí s vysokým obsazením.

Nyní k dispozici od Nike UK, získejte Nike Air VaporMax 2019 ‘Obsidian’, zatímco vaše velikost je stále k dispozici! Tuto sezónu musí mít trenér, opravdu si nechcete nechat ujít toto vydání!

Int’l Shipping

Kup nyní

Leave a Reply

Your email address will not be published.