Nejlepší letní bundy pro 2022

naposledy aktualizovány 4. ledna 2022.

Po měsících chladného a drsného počasí se zdá, že ty letní měsíce konečně dorazily. Samozřejmě jsme samozřejmě všichni připraveni a zaměřeni na vymazání našich preferovaných odpališť a šortek, ale neměli bychom zapomenout na vybavení letní bundě.

Ideální pro tyto chladnější dny nebo ostré večery, nejlepší letní bundy nejen povýší vaše záchvaty na další úroveň, ale také představují množství možností vrstvení připravené, kdykoli se počasí změní.

Tak proč nevypsat svou důvěryhodnou mikinu a získat si lehkou bundu a usnadnit vrstvení svrchního oblečení! Takže ať už hledáte džínové bundu, lehkou a přechodnou přírůstky inspirované pracovním oděvem, jako je potlačení, sestavili jsme seznam našich oblíbených, o kterých si myslíte, že byste měli mít na sobě!

Posuzovali jsme své volby ohledně jejich kvality, fit, designu, pohodlí a dalších, abychom vám přinesli nejnovější a největší nabídku letních bundy! Podívejte se tedy na níže uvedený seznam a letos v létě vypadejte co nejlépe!

Obrázek přes Nike
Int’l Shipping

Kup nyní

Nike ACG “Cinder Cone” All-Over Print Jacket

Nike vytváří kvalitní sportovní oblečení a zboží, protože až v roce 1964. Od té chvíle zdokonalili své plavidlo, aby nám přinesly některé z nejlepších sportovních zboží a šatníků k dispozici na trhu, přičemž tato bunda je příkladem. Tato bunda přichází jako součást kolekce Nike’s ACG (All Stadossion Gear) a je ideální pro každý scénář, od vysokých vrcholů po zahradu hospody.

Pro koho to je: jakákoli ekologická duše! Shell je vyroben ze 100% recyklovaných nylonových vláken a je jak odolný vůči vodě, tak odolné vůči větru, což je stejně užitečné, jako je ekologické!

Věci, které milujeme: Tato bunda se inspiruje z Havaje, země plné vysoce těkavých sopek, které chrlí lávu do vzduchu. Tato láva se promění v oválný tvar, když dosáhne země, proto je tato bunda dabována „škvárem“.

Věci, které nemilujeme: Přestože je tato bunda lehká, nenabízí moc ventilaci, takže nebude vhodná pro žádné vlny tepelných vln. To je nejlepší pro ty svěží letní noci nebo se nosit mnohem více jako jarní bunda.

Cena: 125 liber

Dostupné velikosti: XS-2xl

Barvy: „Popelcový kužel“

Materiály: 100% recyklovaný nylon

Kde koupit: Nike

Nakupujte náš úplný výběr bundy Nike zde.

Obrázek přes Sneakersnstuff
Int’l Shipping

Kup nyní

Bunda trenérů North Face IC

Když přemýšlíme o severní tváři, je prakticky nemožné nemyslet na vynikající svrchní oděv a jejich lehké styly nejsou výjimkou! Tato bunda IC Coaches je ideální pro vytvoření těch, které jsou zpětné přechodné vzhledy. Stačí to vrstvkou pomocí snadného loga a je dobré jít!

Pro koho to je: Tato bunda je ideální pro každého, kdo miluje nadčasový styl pánského oblečení! Bundy trenérů jsou i nadále rokem šatní skříní, tak proč nevylepšit tyto náležitosti s touto bundou!

Věci, které milujeme: Tento lehký kus je podobný potlačení (nebo chatrči) hmotnosti, což znamená, že je snadno přenosný a odnímatelný, kdykoli se slunce objeví. Stejně tak je velký zadní tisk trendy i poutavý.

Věci, které nemilujeme: Stejně jako četné styly bundy trenérů, má tento kus fit boxy, které nemusí být vhodné pro všechny styly. Stejně tak tento kus není prošívaný, takže bude vhodný pouze pro teplejší roční období.

Cena: 139 GBP

Dostupné velikosti: S-XL

Barvy: “Navy”, “Grey”, “Černá”

Materiály: 100% polyester

Kde koupit: tenisky n věci

Nakupujte náš úplný výběr bund na severní tváři zde.

Obrázek přes konec.

Int’l Shipping

Kup nyní

Konec x Levi’s Malovaná bunda pro výběr Trucker Trucker

Levi, známý převážně pro svůj kvalitní džínovina, Excel ve vytváření stylů postavených tak, aby vydrželo, a tato džínovou bundu inspirovanou ročníkem není výjimkou! Narodil se z kolaborativní mysli konce. Oblečení a Levi’s This Bunda je ideální pro to, aby se vaše hospoda zapadla na další úroveň!

Pro koho je to: tento je ideální pro všechny fanoušky klasického vzhledu. Společný styl pracovních oděvů a kamionu se příliš nezměnil, protože jeho založení, a nevypadá to, že Levi plánuje změnit to kdykoli!

Věci, které milujeme: Milujeme detaily s rozloženými barvami, které se nacházejí v těle této bundy, v kombinaci s umytým a vybledlým džínovým džínovinami, tento oděv již má život.

Věci, které nemilujeme: Všichni jsme nosili džíny alespoň jednou v horkém dni a litovali jsme toho, takže tento kus může být trochu příliš těžký a teplý pro letní bundu s vysokým teplem.

Cena: 260 GBP

Dostupné velikosti: S-XL

Barvy: “Černá barva postříkání”

Materiály: 100% bavlna

Kde koupit: End.

Nakupujte náš úplný výběr Levi’s Jackets zde.

Obrázky přes Mr Porter
Int’l Shipping

Kup nyní

Strach z Boha Essentials Coaches bunda

Essentials, vytvořené jako odnož pro hlavní starosti s linií Boha, se zaměřuje na to, aby přinesl nejlepší v šatníku must-haves s PremIUM a levná kvalita. Tato bunda pro trenéry je ideální pro přivedení těchto kontrolovaných a minimalistických vzhledů do vašeho letního šatníku.

Pro koho je to: Tato starost o Boha Essentials bunda je ideální pro každého, kdo má rád kontrolovaný a uvolněný styl i neutrální tóny. Jednoduše spárujte s tričkem a vaším preferovaným opotřebením nohou a máte zaručeno, že budete mít teplý počasí.

Věci, které milujeme: Milujeme jemný design smíchaný s velkou zadní značkou. Toto je zaručeno, že získáme některé stylové body vedle všech milovníků streetwear. Stejně jako toto je cenová bod velmi rozumný vzhledem k kvalitě oděvu.

Věci, které nemilujeme: Essentials kousky jsou známy pro jejich nadměrné a boxy fits, tato bunda není výjimkou z tohoto pravidla. Doporučili bychom velikost z vaší normální velikosti. Pro mnoho dalších informací naleznete v našem Průvodci velikosti Boha Essentials.

Cena: 125 liber

K dispozici velikosti: XS-XL

Barvy: “Stretch Limo” “kozí” “umber”

Materiály: 59% bavlny, 41% nylon

Kde koupit: pan Porter

Nakupujte naši celou škálu starostí Boží základní bundy.

Obrázek přes konec.
Int’l Shipping

Kup nyní

Bunda Carhartt Wip Wesley

Když mluvíme o základech kvality, je prakticky nemožné nezmínit Carhartt WIP. Navždy inspirovaná kořeny pracovních oděvů, Carhartt WIP poskytuje některé z nejlepších v levných a současných letních bundách a mnoho dalšího. Tato bunda Carhartt Wip Wesley je ideální pro přechodné vrstvení a ty jemné letní večery.

Pro koho to je: Tato bunda je ideální pro kohokoli, kdo hledá něco robustního a odolného! Kvůli jejich dědictví pracovního oblečení, Carhartt dělá některé z nejtěžších kusů na sobě a oni se zlepšují jen s věkem!

Věci, které milujeme: Milujeme snadný a retro inspirovaný styl. Tato bunda je stylizována jako směs mezi klasickým kabátem a potlačením s 3 velkými kapsami a logem podpisu Carhartt upozorňuje na přední stranu oděvu.

Věci, které nemilujeme: Ačkoli je uvedena vnitřní kapsa, oděv není vybaven žádnými kapsami na zip pro ukládání základního zboží.

Cena: 125 liber

Dostupné velikosti: S-XL

Barvy: “Černá”

Materiály: 100% bavlna

Kde koupit: End.

Nakupujte náš výběr bund a kabátů Carhartt WIP.

Obrázek přes end.Cole Buxton Zippe Bomber Jacket

Int’l Shipping

Kup nyní

Cole Buxton Bomber Bunda

Kvalita oblečení Cole Buxtona, vyrobená v Anglii z nejlepších bavlněných přízí, je opravdu něco, na co křičet! Tato trendová bunda bombardérů se zipem je ideální pro ty chladnější letní dny a večery a s boxy a trendy se pěkně hodí do letního šatníku.

Pro koho to je: Tato lehká bombardovací bunda je nutností pro všechny fanoušky stylů luxusních sportovních stylů a siluet. S mnoha tvary Cole Buxtonovy tvary založené na kusech kulturistiky a sportovního oblečení 60 let se retro vibrace s tímto oděvem určitě setkávají s moderními detaily.

Pro koho to je: Tato lehká bombardovací bunda je nutností pro všechny fanoušky stylů luxusních sportovních stylů a siluet. S mnoha tvary Cole Buxtonovy tvary založené na kusech kulturistiky a sportovního oblečení 60 let se retro vibrace s tímto oděvem určitě setkávají s moderními detaily.

Věci, které milujeme: Milujeme flexibilitu této bundy bombardéru, je to skvělé pro rychlé vzletu, když se slunce objeví letos v létě, ale bude také sloužit jako jemná střední vrstva letos v zimě. Tento kus vás uvidí po celý rok!

Věci, které nemilujeme: kratší a oříznutý styl fit nemusí fungovat pro všechny typy stylu.

Cena: 165 GBP

Dostupné velikosti: S-XL

Barvy: “Washed Black”, “Black”

Materiály: 100% bavlna

Kde koupit: End.

Nakupujte náš úplný výběr bundy Cole Buxton zde.

Péče a údržba

Letní bundy a další bundy jsou všechny relativně nízké údržby, ale přijde čas, kdy je třeba oděv umýt a starat se. Zde je několik zobecněných a nedělí, abyste se ujistili, že vaše bundy vypadají nejlépe.

Pokud je to možné, promyjte chlad, ne -li objektivní pro nízkou teplotu. Tkaniny, jako je bavlna a vlna, mohou být náchylné ke smrštění, takže se vyhněte horkému mytí vůbec!
Přečtěte si pokyny, pokud se říká pouze Clean Clean a nepadněte se suchou – dodržujte tato pravidla.
Umyjte bundy naruby, abyste se vyhnuli jakémukoli poškození grafiky, vytisknutí vnějšího oděvu.
Umyjte se podobnými barvami, abyste se vyhnuli možnému krvácení z barev.
Když vaše bunda opustí mytí, natáhněte jakékoli těžké záhyby a záhyby, což jí pomůže vrátit se do jeho přirozené formy.
Pokud je bunda vyrobena ze syntetického materiálu, nepoužívejte železo! Tím se spálí tkaninu.
Snažte se nezaschat na přímém slunečním světle, příliš mnoho z toho může rychle vyblednout jakoukoli barvu a design.

Proč by ses měl počítat s námi?

Zde u jediného dodavatele se chceme ujistit, že vám poskytneme všechny informace, které byste mohli potřebovat, abyste vám pomohli vytvořit dalšího velkého policajta. Ať už je to jeho trenéry nebo oblečení, jsme tu, abychom pomohli.

Když se podívejte na nejlepší létoBundy jsme chtěli vybrat řadu možností, takže bez ohledu na to, co potřebujete, jsme vás zakryli. Při výběru těchto bund získáme zpětnou vazbu od všech našich zaměstnanců na jejich preferovaných kusech, což je činí skvělými a co by mohlo být lepší. Zajišťujeme, abychom získali zpětnou vazbu na výběr základních kritérií, abychom vám mohli doporučit to nejlepší z nejlepších.

Pohodlí: Jednou z prvních věcí, které hledáme, je pohodlí. Položka může být ideální v každém jiném způsobu, ale pokud není pohodlná, je pravděpodobné, že ji nebudeme nosit a ani vy.
Fit: Samozřejmě přizpůsobení se může lišit osobou podle člověka. Ať už chcete, aby to bylo baggy nebo mnohem vhodnější pocit, zakryli jsme všechny základny.
Kvalita: Nad vším ostatním chceme zajistit, abyste dostávali vysoce kvalitní oděv. Zajišťujeme, aby všechny naše výběry vydržely proti každodennímu oblečení, častým mycím a cítit se skvěle.

Další čtení

Nejlepší značky streetwear
Nejlepší pánské joggery
Nejlepší pánské mikiny
Nejlepší trička

Leave a Reply

Your email address will not be published.